Restoran PULL

Restoran
Restoran PULL

Teeninduspiirkond: Harjumaa

Küsi pakkumist

Tallinna südalinnas asuvas vanas Rotermanni tööstuskvartalis eksisteerivad tänapäeval sõbralikult koos uue funktsiooni leidnud vanad tööstusehitised ja kvaliteetne kaasaegne arhitektuur. 2015. aastal algasid Rotermanni tehase elevaatorihoone renoveerimistööd, et kohandada see uute üürnike, sh hulgas ka restorani Pull, vajadustele vastavaks. Ruumides säilitati ajaloolised osad ning täiendati neid kaasaegsete lahendustega, kunagistesse elevaatoriruumidesse mahutati toimiv restoraniköök koos kõrgetasemeliste grillimisseadmetega.

Restorani Pull loojateks ja omanikeks on tuntud grillmeistrid Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule, kes asutasid Pulli aastal 2016. Enn on rahvusvaheliselt tunnustatud BBQ- ja grillikoolitaja ning catering-teenuse pakkuja (www.ncatering.ee), samuti väärt konsultant lihatööstustele. Enn on ka Grillfesti peakohtunik ning paljude grillimisseadmete, suuretükilise grillsöe ja grilltoodete edasimüüja. Tema töö liha ja grilli osas algas 1996. a, kui ta oli 20-ne aastane ja 2016. a anti talle üle ka väärikas elutööpreemia “Panus Eesti grillikultuuri arendamiseks”. Hanno ja Andres on olnud tegevad cateringi- ja restoraniäris samuti mitmeid aastaid, neil on suured kogemused nii toitude valmistamisel kui serveerimisel. Kolm meest koos moodustavad professionaalse tiimi, kes panustavad restorani oma parimad teadmised, oskused ja talendi.

Restoranil on kahel korrusel kokku umbes 90 istekohta. II korrusel asub ka privaatne ruum 20-40 inimesele (eraldatuna kardinaga) ja saab kasutada ka data-projektorit koos suure ekraani- ja heliga. Suvel on avatud ka 50 kohaline suveterass.

Tunnustused:
🏆 2018 The White Guide Baltic – Estonia
🏆 Äripäeva parimate restoranide Top2

🅿️ Restorani lähedal puudub võimalus tasuta parkimiseks, kuid lähedal asub mitmeid parklaid (sh. Rotermanni kvartali maaalune parkla)